Algemeen

Behandeling bij Praktijk voor Psychologie en Coaching ANTRAS Malden bij Nijmegen wordt voor een groot deel door de Zorgverzekeraar vergoed maar dat is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Vraag dus goed na bij je Zorgverzekering hoe dat voor jou geregeld is. Je kunt mij natuurlijk ook altijd bellen of mailen hierover.

Intakegesprek (30 minuten)                                 :        Kosteloos 

Behandelsessie individueel (45 minuten)       :       € 79

Behandelsessie relatietherapie (60 minuten) :      € 98   (of per persoon € 49).

Na elke sessie ontvang je in je mail de factuur. De betaling binnen een termijn van drie weken dient door middel van een overschrijving gedaan te worden. De ontvangen factuur kun je bij je Zorgverzekeraar indienen. Op de digitale factuur wordt de sessie omschreven met de algemene term ‘psychosociaal consult code 24504’. Als je aanvullend verzekerd bent krijg je vaak een groot deel van de sessie terug.

Neem bij voorkeur contact op met je zorgverzekeraar hoe het zit met de vergoedingen. Hiervoor zijn onderstaande codes nodig:

AGB code zorgverlener 90-111549

AGB code praktijk: 94-060843

NIP 204273

NFG 5501017690

Licentienummer RBCZ/TCZ: 810374R

KvK 50800892

Ben je verhinderd voor je afspraak, laat het mij dan uiterlijk 24 uur weten. Bij het afzeggen van een afspraak binnen 24 uur of bij niet verschijnen zal ik de helft van de kosten in rekening moeten brengen omdat ik dan niemand anders meer kan inplannen.

Ik ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen om met vakgenoten kennis te delen en om mijn cliënten een plek te geven waar ze met hun vragen of klachten over mij terecht kunnen. Verder neem ik deel aan een intervisiegroep en ben ik lid van een forum EMDR.
Lid zijn van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft, de beroepscode. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Bovendien sta ik in het register van Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), Kwaliteitsregister Jeugd, en in het onafhankelijk Tuchtrecht (TCZ).

Sinds januari 2017 is daar de Wkkgz Klachtenregeling bij gekomen. Op de website van de NFG staat beschreven hoe te handelen bij klachten over de hulpverlening. Zie hiervoor deze link. Heb je nog vragen? Bel of mail mij gerust.

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) draagt zorg voor een betere bescherming van de privacy van cliënten. Voor het privacyreglement van praktijk ANTRAS kun je op deze link van het NIP klikken.